Rezumat Idei Creative 101 - Animale Salbatice Din Hartie - Gudrun Schmitt

Animale sălbatice din hârtie - Idei creative 101 - Gudrun Schmitt Vulpi, arici, lilieci, bufnițe, broscuțe, căprioare – ce multe specii de animale trăiesc în pădurile noastre! În timpul excursiilor școlare sau în vizitele la grădinile zoologice v-ați întâlnit, cu siguranță, cu aceste animale sălbatice.
Citește tot rezumatul cărții Idei Creative 101 - Animale Salbatice Din Hartie... În acest volum veți afla cum se pot ele confecționa din hârtie. În timpul plimbărilor prin natură, adunați roade diverse cu care ornamentele realizate vor fi și mai arătoase. Figurinele obținute se pot atârna la uși, ferestre sau pe pereți. Recomandăm volumul de fața grădinițelor și școlilor, deoarece materia primă se poate procura cu ușurință, iar cu ornamentele confecționate se pot decora chiar și sălile de clasă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei Creative 101 - Animale Salbatice Din Hartie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei Creative 101 - Animale Salbatice Din Hartie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei Creative 101 - Animale Salbatice Din Hartie scrisă de Gudrun Schmitt. Idei Creative 101 - Animale Salbatice Din Hartie a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei Creative 101 - Animale Salbatice Din Hartie este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei Creative 101 - Animale Salbatice Din Hartie face parte din categoria Sfaturi Practice. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei Creative 101 - Animale Salbatice Din Hartie și, de asemenea, sperăm că autorul Gudrun Schmitt, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 101 - ANIMALE SALBATICE DIN HARTIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde