Rezumat Insemnarile Lui Aram - Maria Angels Anglada

Aram are cincisprezece ani și, însoțit de mama sa, pornește într-un pelerinaj la mănăstirea din Narek, lângă lacul Van. În timpul pelerinajului, turcii dezlănțuie masacrul împotriva armenilor, astfel încât Aram și mama lui sunt siliți să ia drumul pribegiei, încercând să se ferească din calea morții.
Citește tot rezumatul cărții Insemnarile Lui Aram... După o călătorie semănată cu primejdii, suferința și moarte, de-a lungul căreia străbat Armenia, Grecia și Franța și pe care Aram o însemnează într-un carnet, mamă și fiu se stabilesc la Marsilia, unde încep o nouă viață.  Maria Angels Anglada pornește de la unul dintre cele mai rușinoase și mai pline de cruzime episoade din istoria secolului al XX-lea și țese o poveste tulburătoare despre dragoste, speranța, curaj și amintire. Însemnările lui Aram zugrăvește, prin ochii unui adolescent, genocidul armean de la 1915, suferința și deznădejdea unui popor osândit la pieire în urmă cu un veac. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Insemnarile Lui Aram?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Insemnarile Lui Aram și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Insemnarile Lui Aram scrisă de Maria Angels Anglada. Insemnarile Lui Aram a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Insemnarile Lui Aram este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Insemnarile Lui Aram face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Insemnarile Lui Aram și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Angels Anglada, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INSEMNARILE LUI ARAM PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde