Rezumat Hidroterapia. Puterea vindecatoare a apei - Sebastian Kneipp

“Elaborată în urma unei experiențe de patruzeci și șase de ani de studiu al calităților terapeutice ale apelor și ale plantelor, dar și de folosire propriu-zisă a apei în scopuri vindecătoare, metoda hidroterapiei a traversat numeroase etape succesive de ajustare, rafinare și perfecționare.
Citește tot rezumatul cărții Hidroterapia. Puterea vindecatoare a apei... Lucrarea de față urmărește să prezinte mijloacele descoperite în urma rezultatelor concrete obținute în tratarea și vindecarea celor suferinzi. Este un ghid de folosire a dușurilor, a băilor, a saunei și a diferitelor accesorii pentru baie și sunt descrise principalele tratamente pentru diverse boli cu indicații asupra precauțiilor pe care trebuie să le luăm și a metodelor de vindecare. În general, bolile se pot trata cu apă în patru feluri: prin abluțiuni sau spălări; prin băi; prin înfășurări cu diverse materiale; prin dușuri sau stropiri cu apă. Medicii care sunt partizani ai curei cu apă au înființat o societate pentru a propaga pe căi științifice tratamentele mele curative. Astăzi există în lume mai bine de o sută de spitale unde bolnavii sunt tratați după metodele descrise în carte. Cât privește problema morții, încă nu i-am descoperit leacul; nici măcar apa nu are privilegiul de a conferi nemurirea!” -Sebastian Kneipp Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Hidroterapia. Puterea vindecatoare a apei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Hidroterapia. Puterea vindecatoare a apei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Hidroterapia. Puterea vindecatoare a apei scrisă de Sebastian Kneipp. Hidroterapia. Puterea vindecatoare a apei a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Hidroterapia. Puterea vindecatoare a apei este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Hidroterapia. Puterea vindecatoare a apei face parte din categoria Medicina Pentru Toti. Este o carte ușor de citit, are doar 174 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Hidroterapia. Puterea vindecatoare a apei și, de asemenea, sperăm că autorul Sebastian Kneipp, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII HIDROTERAPIA. PUTEREA VINDECATOARE A APEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde