Rezumat Eu sunt un mare pirat - Peste 500 abtibilduri - -

Cartea are mai multe activități distractive, cu peste 500 de abțibilduri, pentru un pirat îndrăzneț ca tine: iar coloratul și lipitul abțibildurilor sunt doar câteva dintre acestea. Fragment: " Expresii piraterești Să-i abordăm! Pământ la orizont! Nu toate comorile sunt de argint și aur... Bătălia se aproprie! Să curgă râuri de praf de pușcă! Așa vorbeau pirații cei mai curajoși.
Citește tot rezumatul cărții Eu sunt un mare pirat - Peste 500 abtibilduri... Vrei să fii ca ei? Lipește abțibildurile! Inventează și tu expresii noi! Un păianjen în bucătărie! Acest locuitor din bucătărie vrea să scape de băiatul pirat și să se ducă acasă, dar există o condiție: nu se poate atinge de picăturile de apă. Ajută-l să găsească drumul! Lipește abțibildurile cu păianjenii lipsă." - activitatea este tip labirint Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Eu sunt un mare pirat - Peste 500 abtibilduri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Eu sunt un mare pirat - Peste 500 abtibilduri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Eu sunt un mare pirat - Peste 500 abtibilduri scrisă de -. Eu sunt un mare pirat - Peste 500 abtibilduri a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Eu sunt un mare pirat - Peste 500 abtibilduri este editura FLAMINGO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FLAMINGO aici. Cartea Eu sunt un mare pirat - Peste 500 abtibilduri face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 40 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Eu sunt un mare pirat - Peste 500 abtibilduri și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EU SUNT UN MARE PIRAT - PESTE 500 ABTIBILDURI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde