Rezumat Calatoriti cu origami - 20 de modele - -

O poveste despre curajoasă Annie, căreia îi place lumea magică origami. Datorită imaginației, ea poate să călătorească în locuri extraordinare căutând o maimuță care a fugit de la zoo. Sunteți gata să auziți aventurile lui Annie și ale maimuței ei? Fiecare copil va îndrăgi minunatele ilustrații color.
Citește tot rezumatul cărții Calatoriti cu origami - 20 de modele... În plus, vă oferim 20 de modele de origami și foi speciale de hârtie cu un format special pentru a face acele modele. Voi veți învăța, pas cu pas, să pliați modelele origami ale personajelor care apar în poveste... Apoi, puteți să plecați cu ele în noi aventuri!  Din cuprins: Aventurile lui Annie și Ken Bazele plierii origami Explicarea simbolului Diagrame Banane Papagal Barca cu pânze Pasărea paradis nufăr Barca de pescuit Pian Instrucțiunile detaliate și ușor de urmărit sunt însoțite de simpatice ilustrații, care fac activitățile extrem de atrăgătoare pentru cei mici. Hârtia folosită pentru modelele origami este cea pusă la dispoziție de carte. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Calatoriti cu origami - 20 de modele?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Calatoriti cu origami - 20 de modele și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Calatoriti cu origami - 20 de modele scrisă de -. Calatoriti cu origami - 20 de modele a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Calatoriti cu origami - 20 de modele este editura FLAMINGO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FLAMINGO aici. Cartea Calatoriti cu origami - 20 de modele face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 48 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Calatoriti cu origami - 20 de modele și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CALATORITI CU ORIGAMI - 20 DE MODELE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde