Rezumat Cum Sa Formezi Lideri - John Andair - -

Cum să formezi lideri este o carte revoluționară, care clarifică lucrurile în privința dezvoltării de leadership, a naturii leadership-ului și a felului cum poate fi acesta predat. John Adair identifică șapte principii-cheie pentru dezvoltarea eficace a liderilor și răspunde la întrebări esențiale despre selectarea, trainingul și educarea liderilor la nivelurile de leadership de echipă, operațional și strategic. Câteva dintre subiectele cruciale ale domeniului tratate în cuprinsul cărții : managerul ca lider cum devin oamenii lideri managementul trainingului de leadership cum se formează liderii strategici trainingul liderilor Leadership-ul eficient reprezintă în mod clar un factor esențial al succes ului în business.
Citește tot rezumatul cărții Cum Sa Formezi Lideri - John Andair... Cum să formezi lideri vă va ajuta să dezvoltați aceste abilitați la alții, și în același timp vă va călăuzi în propria călătorie personală spre dobândirea excelenței ca lideri. John Adair este considerat actualmente autoritatea mondială în leadership și dezvoltarea de leadership. Peste un milion de manageri din toată lumea au participat la programele de leadership orientat spre acțiune (ACL) inițiate de el. Este autor a peste 50 de cărți, dintre care la Editura Meteor Press au mai apărut Nu boss, ci lider și Liderul inspirațional .

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cum Sa Formezi Lideri - John Andair?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cum Sa Formezi Lideri - John Andair și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cum Sa Formezi Lideri - John Andair scrisă de -. Cum Sa Formezi Lideri - John Andair a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cum Sa Formezi Lideri - John Andair este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Cum Sa Formezi Lideri - John Andair face parte din categoria Dezvoltare Profesionala. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cum Sa Formezi Lideri - John Andair și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CUM SA FORMEZI LIDERI - JOHN ANDAIR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde