Rezumat Michelin - Istanbul - -

G
Citește tot rezumatul cărții Michelin - Istanbul... hidul Verde Istanbul Weekend este ușor de folosit și, datorită formatului său, este comod de transportat. Veți găsi aici informațiile esențiale pentru a profita din plin de un scurt sejur în Istanbul: locurile de interes turistic ierarhizate cu ajutorul stelelor Michelin, o agendă culturală cu informații despre sărbători tradiționale și evenimente programate, descrierea orașului și tendințele sale. O selecție bogată de adrese utile – pentru orice buget – incluzând locuri de cazare, restaurante, cafenele și baruri, propuneri de distracții și sugestii de cumpărături, precum și hărțile detaliate ale cartierelor orașului – pe care sunt marcate locurile descrise – vă vor ajuta să vă organizați un sejur optim. Ghidul este completat de harta detașabilă a orașului și a mijloacelor de transport.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Michelin - Istanbul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Michelin - Istanbul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Michelin - Istanbul scrisă de -. Michelin - Istanbul a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Michelin - Istanbul este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Michelin - Istanbul face parte din categoria Ghid Turistic. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Michelin - Istanbul și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MICHELIN - ISTANBUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde