Rezumat Casa revoltei - George Bogdan - -

Calea (şi "casa") pe care a ales-o demult autorul este cea dreaptă şi grea, originală mai ales, a revoltei continue şi necumpănite şi ca poet dar şi ca om antisistem, sistemul nedrept.
Citește tot rezumatul cărții Casa revoltei - George Bogdan... Pe ea merge, pe ea aleargă acest insurgent al metaforei spre o "Mecca" pentru a ieşi de sub "potcoava prezentului apăsător”. - Horia Gârbea   Vă felicit pentru iniţiativă şi, mai ales, pentru proiectul dumneavoastră editorial. Este o carte din ceea ce am numit, cu alte prilejuri, documente ale memoriei colective. O asemenea lucrare nu "suportă" un comentariu critic sau, altfel, nu cred că un comentariu literar, în esenţa sa, poate da seama despre substanţa cărţii. - Ioan Holban Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Casa revoltei - George Bogdan?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Casa revoltei - George Bogdan și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Casa revoltei - George Bogdan scrisă de -. Casa revoltei - George Bogdan a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Casa revoltei - George Bogdan este editura TRACUS ARTE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRACUS ARTE aici. Cartea Casa revoltei - George Bogdan face parte din categoria Poezie. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Casa revoltei - George Bogdan și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CASA REVOLTEI - GEORGE BOGDAN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde