Rezumat Provocarea Vol.2 - Simona Stoica

Legătura neobișnuită dintre Jack Harper, conducătorul Rephelimilor, și Desiree, a Treia Cheie a Havenului, îl îngrijorează pe Azazeal, care alege să o trimită pe Eliza Harper dincolo de Voal, pentru a testa încrederea dintre ei și a-și ajuta fratele să-și îndeplinească misiunea.
Citește tot rezumatul cărții Provocarea Vol.2... Coșmarurile lui Desiree au revenit, dar amintirile refuză să dispară. Atenția ei este distrasă de persoanele nou apărute în oraș, dar și de Umbre, ființe aflate la granița dintre Viață și Moarte, care o urmăresc în permanență și ucid fără milă. Numărul Rephelimilor din Wolfcraft crește. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Provocarea Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Provocarea Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Provocarea Vol.2 scrisă de Simona Stoica. Provocarea Vol.2 a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Provocarea Vol.2 este editura Herg Benet - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura Herg Benet aici. Cartea Provocarea Vol.2 face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 424 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Provocarea Vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Simona Stoica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde