Rezumat No, Thank You - Alexandra Niculescu

Într-o dimineață trecea ca de obicei printre șezlonguri. O fată era întinsă pe burtă și citea. Mulți oameni citeau pe plaja asta, fiecare câte o carte groasă în care să-și adâncească privirea.
Citește tot rezumatul cărții No, Thank You... Fata citea serioasă și el s-a lăsat pe jos în dreptul ei. A început să-i arate cerceii, ea și-a ridicat capul, s-a uitat la el, s-a uitat la cercei și a zâmbit. No, thank you. El a insistat, îi ardea capul de atâta soare, nu mai avea putere să se ridice, s-ar fi lungit acolo și ar fi așteptat până când n-ar mai fi simțit nimic. I-a scos o pereche de cercei bleu și fata i-a privit pentru o clipă. I-a zâmbit iar, no, thank you, și și-a lăsat capul mai jos, aproape atingea cartea cu fruntea. Nici fata nu voia cerceii lui. A înțepenit acolo pe jos lângă ea și a început să repete singur: no, thank you, no, thank you, no, thank you. Asta era tot ce găsise pe insulă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi No, Thank You?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând No, Thank You și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie No, Thank You scrisă de Alexandra Niculescu. No, Thank You a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea No, Thank You este editura Herg Benet - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura Herg Benet aici. Cartea No, Thank You face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând No, Thank You și, de asemenea, sperăm că autorul Alexandra Niculescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII NO, THANK YOU PUBLICATE PE BOOKNATION

Interviu cu Alexandra Niculescu, autoarea cărții “No, Thank You”
0 secunde