Rezumat Apple dupa Steve Jobs. Imperiul bantuit - Yukari Iwatani Kane - -

Moartea lui Steve Jobs a ridicat una dintre cele mai presante întrebări care puteau apărea în lumea tehnologiei și a afacerilor: poate oare Apple să rămână la fel și fără liderul său iconic? Mulți din interiorul companiei s-au arătat dornici să arate că Apple putea fi la fel de inovativă ca atunci când era condusă de Jobs.
Citește tot rezumatul cărții Apple dupa Steve Jobs. Imperiul bantuit - Yukari Iwatani Kane... Alții erau dureros de conștienți de imensa provocare ce li se așternea în față. Iar pe măsură ce afacerea a devenit tot mai complexă și globală, Apple s-a trezit în centrul atenției – de cele mai multe ori, o atenție critică. Să-și mențină poziția dominantă pe piață, a devenit esențial, pe măsură ce încerca să cucerească noi și noi frontiere și să satisfacă gustul de neoprit al publicului față de produsele ,,nebunesc de bune”. Bazată pe mai bine de două sute de interviuri cu actuali și foști executivi, parteneri de afaceri sau observatori ai fenomenului Apple, cartea este un portret relevant al companiei Apple la acest moment – dar și unul care ne oferă indicii cu privire la viitorul acesteia. Cu ajutorul unor informații nuanțate și a unor detalii pline de culoare, pe care doar un jurnalist competent le poate aduna cu acribie, Kane reușește să pătrundă dincolo de mituri și titlurile de ziar. Ea explorează maniera de conducere a lui Tim Cook și impactul acestuia asupra locotenenților loiali lui Jobs, asupra dezvoltării noilor produse și asupra relației Apple cu Wall Street-ul, cu guvernul, cu rivalii din lumea tehnologiei, furnizorii, mass media și consumatorii. Această narațiune cu un ritm plăcut lecturii și plină de detalii vii ne relevă mașinăria din jurul fantomei jobsiene de la Apple și aduce mai aproape de pământ legendele care circulă cu privire la companie. Publishers Weekly Una dintre cele mai importante povești din lumea afacerilor. Kane ne aduce în interiorul companiei Apple în acest moment critic, cu o fantastică intuiție, într-un proces jurnalistic fără precedent. Walter Isaacson, autor Steve Jobs – biografia autorizată Când am început acest proiect, chiar înainte de moartea lui Steve Jobs, plănuisem să realizez o cronică a modului în care directorul executiv și echipa sa au reușit să salveze Apple din ghearele falimentului și să o transforme într-un imperiu cu un succes amețitor. Totuși, la aproape un an după ce m-am apucat să scriu despre acest subiect, am realizat că, în fața ochilor, mi se desfășura o poveste mult mai convingătoare, despre conducerea de tranziție a companiei. Am luat-o, așadar, de la capăt, având în minte, de data asta, o singură întrebare – ar fi putut o companie de top să rămână în vârf fără liderul ei vizionar? știam că dacă o astfel de companie există, aceea nu putea fi decât Apple. Yukari Iwatani Kane Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Apple dupa Steve Jobs. Imperiul bantuit - Yukari Iwatani Kane?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Apple dupa Steve Jobs. Imperiul bantuit - Yukari Iwatani Kane și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Apple dupa Steve Jobs. Imperiul bantuit - Yukari Iwatani Kane scrisă de -. Apple dupa Steve Jobs. Imperiul bantuit - Yukari Iwatani Kane a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Apple dupa Steve Jobs. Imperiul bantuit - Yukari Iwatani Kane este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Apple dupa Steve Jobs. Imperiul bantuit - Yukari Iwatani Kane face parte din categoria Biografii. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 544 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Apple dupa Steve Jobs. Imperiul bantuit - Yukari Iwatani Kane și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII APPLE DUPA STEVE JOBS. IMPERIUL BANTUIT - YUKARI IWATANI KANE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde