Rezumat Legile stiintifice ale publicitatii - Claude C. Hopkins - Claude C. Hopkins

Trăim într-o vreme când publicitatea a atins, în mâinile anumitor oameni, statutul unei științe. Ea se bazează pe principii fixe și este, în limita rezonabilului, exactă. Cauzele și efectele au fost analizate până când au ajuns să fie înțelese în profunzime.
Citește tot rezumatul cărții Legile stiintifice ale publicitatii - Claude C. Hopkins... Metodele corecte au fost demonstrate și stabilite. Știm ce este cel mai eficient și acționăm pornind de la o lege fundamentală. Cartea „Legile științifice ale publicității” se ocupă nu de teorii și opinii, ci de principii și fapte temeinic demonstrate. Este concepută pentru a servi ca manual pentru studenți și ghid pentru toți cei care lucrează în publicitate. Fiecare afirmație a fost atent cântărită. Nu este un domeniu care să admită sofisme, teorii sau alte năluciri. E ridicol că orbii să-i conducă pe orbi. Ar fi păcat să se întâmple așa într-un domeniu care are atât de multe posibilități. Succesul este o raritate, succesul maxim este de-a dreptul imposibil dacă nu te lași ghidat de legi imuabile, invariabile ca legea gravitației. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Legile stiintifice ale publicitatii - Claude C. Hopkins?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Legile stiintifice ale publicitatii - Claude C. Hopkins și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Legile stiintifice ale publicitatii - Claude C. Hopkins scrisă de Claude C. Hopkins. Legile stiintifice ale publicitatii - Claude C. Hopkins a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Legile stiintifice ale publicitatii - Claude C. Hopkins este editura VIDIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura VIDIA aici. Cartea Legile stiintifice ale publicitatii - Claude C. Hopkins face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte ușor de citit, are doar 116 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Legile stiintifice ale publicitatii - Claude C. Hopkins și, de asemenea, sperăm că autorul Claude C. Hopkins, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LEGILE STIINTIFICE ALE PUBLICITATII - CLAUDE C. HOPKINS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

1 secunde