Rezumat Lumina In Pranayama - B.K.S. Iyengar - B. K. S. Iyengar

Cred că̆ acest tratat, care preia mult din texte antice și clasice indiene, vă̆ va oferi indicațîi lămuritoare despre reconcilierea diferitelor tipuri de medicină̆, de la acupunctură̆ până̆ la terapie prin atingere și sunete, în beneficiul mutual și reciproc al tuturor acestora.
Citește tot rezumatul cărții Lumina In Pranayama - B.K.S. Iyengar... De asemenea, ne va învăț̦a să̆ respectă̆m acele elemente față de care ne‐am purtat cu mult dispreț̦ – aerul, apa și lumină – fără de care viaț̦a nu poate exista. În esenț̦ă Yoga este o disciplină̆ științifică și sistematică̆ folosită̆ pentru organizarea cu succes a tuturor energiilor și capacită̆ților ființei umane în întregimea sa, atunci când vrea să̆ atingă̆ cea mai înaltă̆ comuniune extatică̆ cu realitatea cosmică̆ sau cu Dumnezeu Prāṇāyāmă este un subiect vast cu potențial nelimitat. Este o disciplină̆ psihosomatică̆ pentru că̆ explorează̆ relația intimă̆ dintre corp și minte. Poate să̆ pară̆ foarte simplă̆ și ușoară̆, dar în momentul în care te apuci să̆ practici iți dai seama repede că̆ este o artă̆ dificilă̆. Subtilitățile ei sunt prea puț̦în cunoscute și multe lucruri răman de explorat. În trecut, scriitorii textelor despre Yoga erau mai preocupați de efectele prāṇāyāmă‐ei decât de aspectele ei practice. Poate că̆ acest lucru se datora faptului că̆ prāṇāyāmă era practicată̆ la scară̆ largă̆ și majoritatea oamenilor o cunoșteau. Explicațiile efectelor ei ne oferă̆ o idee despre experiențele lor, care sunt mai presus de cuvintele pe care le‐au folosit. Prāṇāyāmă este legătură care unește trupul și sufletul omului, este axul roțîi Yoga. Yogachūdāmani Upaniṣad spune că̆ prāṇāyāmă este o cunoaș̦tere superioară̆ (mahā vidyā). Este calea regală̆ că̆tre prosperitate, libertate și beatitudine. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lumina In Pranayama - B.K.S. Iyengar?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lumina In Pranayama - B.K.S. Iyengar și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lumina In Pranayama - B.K.S. Iyengar scrisă de B. K. S. Iyengar. Lumina In Pranayama - B.K.S. Iyengar a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Lumina In Pranayama - B.K.S. Iyengar este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Lumina In Pranayama - B.K.S. Iyengar face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lumina In Pranayama - B.K.S. Iyengar și, de asemenea, sperăm că autorul B. K. S. Iyengar, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LUMINA IN PRANAYAMA - B.K.S. IYENGAR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

1 secunde