Rezumat In pielea goala - David Sedaris

Pentru că suntem atât de deștepți, părinții mei și cu mine avem capacitatea de a vedea prin oameni, ca și când aceștia ar fi făcuți dintr-un plastic tare, transparent. Știm cum arată dezbrăcați și putem vedea ritmul disperat în care le funcționează inimile, sufletele și intestinele.
Citește tot rezumatul cărții In pielea goala... Dacă cineva vine la mine și zice: „Hei, care mai e treabă, uriașule?“, eu pot deja să simt cât este de invidios și ce eforturi face să-mi intre în grații, folosind niște tactici atât de primitive și de uzate că-mi întoarce stomacul pe dos. Auzi, care mai e treabă! Habar nu au de nimic legat de mine sau de stilul meu de viață; și lumea, vedeți voi, e plină de astfel de oameni. DAVID SEDARIS Sunt aproape 10 ani de când am ascultat pentru prima oară o poveste de David Sedaris și țin minte că m-am oprit din ce făceam pentru că nu mai auzisem niciodată o astfel de voce. Nu mă refer la glas, deși e la fel de inconfundabil, cât la vocea narațiunii, o împletire nepereche între dulce și amărui, între autoironie și vulnerabilitate. E vocea unui om care te invită să te așezi lângă el și să călătoriți împreună prin viață, plini de uimire. Eseurile lui Sedaris sunt despre nimicurile prin care trecem cu toții – familie, relații, momente stranii prin aeroporturi și cafenele –, dar și despre cum aceste nimicuri sunt de fapt totul. Cristian Lupșa, editor Decât o Revistă Din liceu n-am mai râs de unul singur în public. Nu pentru că aș fi un sobru, ci din cauza cinismului - defect profesional de jurnalist. Până ce am cumpărat o carte de Sedaris dintr-un aeroport. și am început să râd. Un râs fin, autoironic, cu alinturi antropologice. Un râs din care și înveți. Vecinul din avion m-a întrebat de ce râd. I-am dat să citească. La sosire a intrat în prima librărie și a cumpărat un Sedaris. Vlad Mixich, jurnalist Pe măsură ce trece în revistă momentele critice ale vieții sale – mai întâi suferința îndurată în copilărie din cauza comportamentului său obsesiv-compulsiv (care includea linsul de întrerupătoare sau număratul pașilor), primele indicii terifiante ale homosexualității sale sau unele experiențe cu autostopul care aproape i-au adus moartea – Sedaris merge mai departe decât a făcut-o vreodată, lăsându-i pe cititori muți de uimire și provocându-le un râset ce le taie respirația în fața îndrăznelii cu care abordează atât viața, cât și scrisul. Autointitulându-se o persoană „data naibii“, Sedaris este un satirist talentat cu o abilitate stranie de a recrea dialogul și de a născoci fantezii. Cât despre personajele sale, acestea merită toată atenția: oameni cu trăiri și prejudecăți deplorabile, fie ele de natură sexuală sau etnică. Brutal de onest și genial de elocvent, Sedaris este pozitiv de tonic. Donna Seaman, Booklist În pielea goală reușește să capteze cititorul într-un mod amețitor. Sedaris aplică aceeași meticulozitate mucalită în viață precum o face Charlie Chaplin în Goană după aur. Este o lucrare splendidă. Kirkus Reviews Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In pielea goala?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In pielea goala și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie In pielea goala scrisă de David Sedaris. In pielea goala a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea In pielea goala este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea In pielea goala face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 344 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând In pielea goala și, de asemenea, sperăm că autorul David Sedaris, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IN PIELEA GOALA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde