Rezumat Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice - David Mcadams

Jucătorul ingenios expune amănunțit șase modalități de bază de schimbare a jocului – angajament, reglementare, cartelare, represalii, încredere și relații – însuflețite de nenumărate personaje pline de culoare și exemple de neuitat din lumea afacerilor, din medicină, finanțe, istorie militară, criminalitate, sport și încă altele.
Citește tot rezumatul cărții Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice... Cartea explorează câteva provocări strategice din lumea reală, cum ar fi modul de a menține prețuri scăzute pe Internet, modul de a restabili încrederea pierdută a publicului în cei care fac telemarketing pentru inițiative caritabile și chiar modul de a salva omenirea de bolile rezistente la medicamente, aparent de neoprit. În fiecare caz, McAdams folosește abordarea specifică teoriei jocurilor, elaborată în carte, ca să identifice esența strategică a problemei, după care se sprijină pe acea „știință a jocurilor“, urmărind să descopere metode de schimbare a jocului pentru rezolvarea problemei subiacente. Așadar, fii gata pentru un periplu fascinant. Vei deveni un gânditor strategic mai profund, pregătit să schimbi și să câștigi jocurile pe care le joci. Făcând acest lucru, poți face, de asemenea, ca lumea să devină un loc mai bun. „Un singur jucător ingenios poate fi suficient pentru a sădi și transformă o întreagă organizație într-un loc mai productiv, mai fericit și în ansamblu mai bun“, scrie McAdams. Imaginează-ți ce putem face cu toții împreună. Jucătorul ingenios este o carte rară: o primă introducere nontehnică în teoria jocurilor, care oferă, de asemenea, o nouă perspectivă asupra modului în care cea mai bună strategie în desfășurarea unui joc poate să schimbe, adeseori, regulile. Îmi pot da seama că voi avea numeroase ocazii să o recomand. Alvin E. Roth, Stanford University, laureat al Premiului Nobel pentru Economie în 2012 La modul ideal, cărțile de strategie în afaceri oferă deopotrivă explicații generale, aplicabile într-o largă varietate de situații, precum și ilustrări ale teoriei, care demonstrează bogăția penetrației teoretice și a formulării practice a strategiei. Jucătorul ingenios oferă din plin atât profunzime explicativă, cât și aplicații. R. Preston McAfee, Google, autor al cărții Competitive Solutions: A Strategist's Toolkit Teoria jocurilor ne face conștienți de ce fel de jocuri se află în desfășurare și ne expune modalitățile prin care aceste jocuri pot fi îmbunătățite. Scopul acestei cărți este de a vă introduce în teoria jocurilor la un nivel mai profund și să vă ajute să faceți primii pași pentru a deveni și voi adevărați Jucători Ingenioși, astfel încât să puteți învinge înainte de a lupta, în afaceri și în viață, configurând activ jocurile pe care le jucați. David McAdams Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice scrisă de David Mcadams. Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice face parte din categoria Dezvoltarea Afacerilor. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 376 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jucatorul ingenios. Teoria jocurilor si arta transformarii situatiilor strategice și, de asemenea, sperăm că autorul David Mcadams, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII JUCATORUL INGENIOS. TEORIA JOCURILOR SI ARTA TRANSFORMARII SITUATIILOR STRATEGICE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde