Rezumat In culisele tenisului - Neil Harman

O analiză plină de viață a lumii tenisului profesionist, oferită de o persoană apropiată de vedetele acestui sport... După cum o arată și titlul, această carte este specială datorită secretelor la care Hărman are adesea acces mulțumită relațiilor cordiale pe care le întreține cu mulți dintre reprezentanții de marcă ai tenisului.
Citește tot rezumatul cărții In culisele tenisului... Profitând la maximum de statutul său privilegiat, Hărman reușește să fie mai mereu pe cât de conștiincios, pe atât de entuziast, ocupându-se cu atenție de toate subiectele fierbinți ale momentului, furișându-se abil de la un meci la altul, de la o conferință de presă la alta, pentru ca mai apoi să ajungă la evenimente importante din circuitul ATP. The New Review Neil Harman este unul dintre cei mai respectați și apreciați jurnaliști de tenis din peisajul sportiv actual. Poate fi văzut mai mereu în primele rânduri ale partidelor jucate de tenismeni precum Roger Federer, Rafael Nadal sau Venus și Serena Williams. Cu o carieră întinsă pe aproape patru decenii, el a devenit confidentul multor vedete din lumea tenisului, fiind, pentru o vreme, chiar consilierul pe probleme de presă al jucătoarei numărul doi mondial, Victoria Azarenka. În În culisele tenisului, Hărman ne ajută să pătrundem în culisele acestui sport, aruncând lumina asupra celor mai intime secrete ale tenisului, într-un volum plin de personalitate, freamăt, drama și intrigi. Cartea lui Hărman include interviuri oneste, minuțioase, cu toți jucătorii de top, cu antrenorii acestora, precum și cu agenții și managerii lor. Autorul prezintă sportul alb din perspectiva insiderului, oferind cititorilor săi o perspectivă proaspătă, dar și opiniile sale personale drastice, care l-au făcut atât de îndrăgit. În culisele tenisului vorbește despre momentele cruciale ale tenisului zilelor noastre; de la Wimbledon la Jocurile Olimpice, de la lupta Serenei Williams cu boala și până la victoria istorică a lui Andy Murray la un turneu de Mare Șlem. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In culisele tenisului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In culisele tenisului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie In culisele tenisului scrisă de Neil Harman. In culisele tenisului a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea In culisele tenisului este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea In culisele tenisului face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 552 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând In culisele tenisului și, de asemenea, sperăm că autorul Neil Harman, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IN CULISELE TENISULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde