Rezumat Inotatoarea dezosata. Legende metropolitane - Linda Maria Baros

„Așa cum se înălță altădată, progresiv, microcosmosul intim al Casei din lame de râs, tot așa se construiește acum macrocosmosul urban în volumul Înotătoarea dezosată. Legende metropolitane.
Citește tot rezumatul cărții Inotatoarea dezosata. Legende metropolitane... Cele șapte părți ale cărții – macadamul, zidurile, acoperișurile, podurile, subteranele, periferiile și drumurile de centură – recompun realitatea metropolitană, dar înainte de orice o remotivează, o eliberează din menghina stereotipurilor. Se profilează astfel un oraș pe jumătate hyperrealist, pe jumătate fabulos, care, prin însăși existența lui textuală, își forjează propria mitologie. O nouă mitologie urbană, radical stripping. Cînd ieși în stradă, dai de brigadă canină, îi întîlnești pe cei care au dințîi sparți cu rangă, vezi fetele care uzează turbinele trotuarelor și free-runnerii care sar de pe o coapsă pe alta. Cînd ieși în stradă, simți mîna care rupe șuturile, atașată ca o cătușă de viziunea ei asupra poeziei.” (Linda Maria Baros)        „Cînd am primit manuscrisul acestei cărți de la Linda, mi-am spus: «Trebuia să-mi trimită și un pistol… Ca să pot, după ce am încheiat lectura, să termin treaba pe loc!»” (Jean Portante)   „Să citești poezia Lindei Maria Baros?... Asta este aproape periculos!” (Mircea Bârsila)   „Opera ei, de o îndrăzneală magistrală, frapează întru totul, atît de imprevizibilă, de visătoare și de tăioasă este. Lucru sigur, Linda Măria Baros e o poetă ieșită din comun.” (Lionel Ray) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Inotatoarea dezosata. Legende metropolitane?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Inotatoarea dezosata. Legende metropolitane și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Inotatoarea dezosata. Legende metropolitane scrisă de Linda Maria Baros. Inotatoarea dezosata. Legende metropolitane a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Inotatoarea dezosata. Legende metropolitane este editura CARTEA ROMANEASCA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA ROMANEASCA aici. Cartea Inotatoarea dezosata. Legende metropolitane face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Inotatoarea dezosata. Legende metropolitane și, de asemenea, sperăm că autorul Linda Maria Baros, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INOTATOAREA DEZOSATA. LEGENDE METROPOLITANE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde