Rezumat Atributiile Politiei Romane - MariA-Irina GrigorE-Radulescu - Maria-Irina Grigore-Radulescu

Pornind de la premisa ca Poliția, sub denumirile diferite pe care le-a purtat, caracteristice epocilor în care au fost create, a avut un rol esențial de-a lungul istoriei milenare a românilor, lucrarea realizează o abordare pe patru direcții a atribuțiilor acestei instituții.
Citește tot rezumatul cărții Atributiile Politiei Romane - MariA-Irina GrigorE-Radulescu... O primă direcție abordată a fost cea a evoluției istorice a instituției și a atribuțiilor acesteia până în anul 1989, ținând seama că instituțiile statului, inclusiv Poliția, au pentru fiecare etapă configurația determinată de influența realităților istorice ale epocii respective. Demersul științific inițiat a fost continuat, potrivit celei de-a doua direcții de abordare, prin prezentarea transformărilor intervenite în organizarea ministerului de interne, a Poliției Române și a atribuțiilor acesteia, după anul 1989. O a treia direcție de abordare vizează identificarea principalelor activități și atribuții ale poliției la nivelul unor state membre ale Uniunii Europene, a altor state europene, dar și în raport cu alte state situate în afara continentului european, precum și stabilirea cadrului legal și instituțional al cooperării europene și internaționale. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Atributiile Politiei Romane - MariA-Irina GrigorE-Radulescu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Atributiile Politiei Romane - MariA-Irina GrigorE-Radulescu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Atributiile Politiei Romane - MariA-Irina GrigorE-Radulescu scrisă de Maria-Irina Grigore-Radulescu. Atributiile Politiei Romane - MariA-Irina GrigorE-Radulescu a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Atributiile Politiei Romane - MariA-Irina GrigorE-Radulescu este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Atributiile Politiei Romane - MariA-Irina GrigorE-Radulescu face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 490 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Atributiile Politiei Romane - MariA-Irina GrigorE-Radulescu și, de asemenea, sperăm că autorul Maria-Irina Grigore-Radulescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ATRIBUTIILE POLITIEI ROMANE - MARIA-IRINA GRIGORE-RADULESCU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde