Rezumat Mike Tyson. Adevarul de necombatut. Autobiografia - Mike Tyson

Filosof, om de lume, luptător, pușcăriaș – Mike Tyson a sfidat stereotipurile, expectanțele și înțelepciunea convențională de-a lungul celor trei decenii în care s-a poziționat în vizorul vieții publice.
Citește tot rezumatul cărții Mike Tyson. Adevarul de necombatut. Autobiografia... Un puști umilit ce a copilărit în cele mai dure cartiere din Brooklyn și a ajuns unul dintre cei mai feroce boxeri din toate timpurile – dar și cel mai tânăr campion din istoria boxului. Însă geniul din ring a fost adesea umbrit de comportamentul nesăbuit al sportivului. Și totuși – după ce a atins ultimele trepte ale decadenței – omul acesta care cândva a recunoscut că este dependent "de tot și toate" a reușit să renască triumfător ca actor și să-și găsească liniștea ca tata și soț. Brutala, sinceră, sălbatică și de multe ori amuzantă, Adevărul de necombătut este călătoria unică a unui erou 100% american. Există în cartea aceasta pasaje ce se citesc precum un scenariu de film Tarantino. Unele capitole amintesc de poveștile lui Tom Wolfe în care lumi divergente sunt brutal amestecate: de la ghetourile din Brooklyn la viața mondenă din hotelurile din Vegas și la viața din pușcărie. Vocea originală a lui Tyson se aude clar în paginile acestea – nu sunt doar un mix de limbaj de stradă, programe de recuperare în 12 pași, descrieri cinematografice ale luptelor și panseuri filosofice, ci și pagini pline de umor acid și referințe literare ce acoperă un spectru neașteptat de larg, de la Alexandre Dumas și Tolstoi la Lenin și Tennessee Williams. Un suflet tulburat ce a încercat prin eforturi autentice să priceapă călătoria lungă și bizara care a fost viața sa. Michiko Kakutani The New York Times Adevărul de necombătut este o carte dură, puternică și tulburătoare – o excursie amețitoare prin viața lui Mike Tyson. Spre deosebire de memoriile altor mari sportivi, Tyson nu menajează pe nimeni, aruncând comentarii năucitoare la adresa multor oameni ce i-au fost la un moment dat aproape. Povestea lui ne amintește că Tyson a parcurs un drum foarte lung, dar și că a rămas mereu în contact cu originile sale. Mike Tyson ne-a oferit o poveste vibrantă, o raritate printre autobiografii. Gordon Marino Wall Street Journal O capodoperă ce te arunca din pură tragedie în râs cu gura până la urechi, o carte de o trivialitate și o onestitate desăvârșite. Memoriile lui Tyson sunt un amestec de copilărie a la Charles Dickens și aventuri stropite din belșug cu droguri ca în povestirile lui Hunter S. Thompson; totul filtrat prin lentilele grotești ale jurnaliștilor paparazzi. Hector Tobar Los Angeles Times Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mike Tyson. Adevarul de necombatut. Autobiografia?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mike Tyson. Adevarul de necombatut. Autobiografia și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mike Tyson. Adevarul de necombatut. Autobiografia scrisă de Mike Tyson. Mike Tyson. Adevarul de necombatut. Autobiografia a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mike Tyson. Adevarul de necombatut. Autobiografia este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Mike Tyson. Adevarul de necombatut. Autobiografia face parte din categoria Biografii. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 624 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mike Tyson. Adevarul de necombatut. Autobiografia și, de asemenea, sperăm că autorul Mike Tyson, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MIKE TYSON. ADEVARUL DE NECOMBATUT. AUTOBIOGRAFIA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde