Rezumat Uriase lucruri mici - Laszlo Alexandru

Există o imensă varietate de bloguri, în funcție de persoanele sau grupările care le redactează și de finalitățile pe care le urmăresc. În ce mă privește împletesc însemnările autobiografice, amintirile despre anii de școală sau momentele care m-au format ca personalitate, comentarea unor gesturi sau situații cu rezonanță etică din viața cotidiană, dialogul cu alte reflecții despre lume (prin redarea unor citate percutante), analiza unor opere artistice, traducerea unor mici fragmente eseistice etc.
Citește tot rezumatul cărții Uriase lucruri mici... Nu sînt condiționat de dorința unui cîștig financiar sau de imagine, iar asta îmi dezleagă mîinile, îmi conferă o mare libertate interioară în găsirea și tratarea subiectelor. Faptul că sînt profesor la catedră mi-a inculcat probabil reflexul de-a explicita, de-a pune în lumina aspecte mai puțin cunoscute publicului larg, de a-i instrui pe alții. Nu mă sfiesc să mă scufund în detalii privind lirica italiană medievală, creația și receptarea lui Dante Alighieri. A fi scriitor echivalează, pentru mine, cu o lungă plimbare prin tunel. Vorbesc de unul singur și nu știu dacă mi se-aude glasul. Cîteodată îmi răspunde ecoul, mai ascuțit ori mai atenuat, și-atunci “ben puoi sapere ormai che il suo dir suona” (poți ști bine deja că vocea lui răsună). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Uriase lucruri mici?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Uriase lucruri mici și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Uriase lucruri mici scrisă de Laszlo Alexandru. Uriase lucruri mici a apărut în anul noiembrie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul noiembrie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Uriase lucruri mici este editura HERG BENET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERG BENET aici. Cartea Uriase lucruri mici face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte rezonabil de groasă - are 294 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Uriase lucruri mici și, de asemenea, sperăm că autorul Laszlo Alexandru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde