Rezumat Masaj Pentru Sanatate - Chen Zhaoguang

În introducere sunt date explicații generale despre masaj, alături de o scurtă prezentare a conceptelor fundamentale ale medicinei tradiționale chineze, cum sunt yin-yang, qi și meridianele. Instrucțiunile detaliate ale principalelor tehnici vă dau siguranța că veți putea efectua corect masajele.
Citește tot rezumatul cărții Masaj Pentru Sanatate... Bine ilustrat, manualul este ușor de parcurs și vă oferă indicații ușor de pus în practică, putând să devină pentru dumneavoastră un însoțitor prețios care să vă ajute să aveți o viață sănătoasă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Masaj Pentru Sanatate?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Masaj Pentru Sanatate și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Masaj Pentru Sanatate scrisă de Chen Zhaoguang. Masaj Pentru Sanatate a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Masaj Pentru Sanatate este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Masaj Pentru Sanatate face parte din categoria Masaj Relaxare. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Masaj Pentru Sanatate și, de asemenea, sperăm că autorul Chen Zhaoguang, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MASAJ PENTRU SANATATE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde