Rezumat Ghidul Bunelor Maniere - Sylvie-Anne Chatelet

Trăim într-o țară liberă, pot să fac ce vreau! De câte ori să fi auzit vorbele astea? Probabil că tot mai des în ultima vreme. Să fie însă și adevărate? Să avem, oare, în virtutea lor, chiar dreptul la orice? Nici vorbă de așa ceva, ba, mai mult, e bine că, oriunde ne-am afla, în familie, în societate sau de capul nostru să ne impunem să nu sărim peste cal, să avem, adică, vreo câteva limite, peste care să nu trecem cu niciun chip, prescripții elementare, care ar trebui să facă legea în societate, familie sau grup, ținând de politețe și de bună-cuviință și care ne-ar permite să trăim liberi, fără a-i obliga pe cei din jur să ne suporte.
Citește tot rezumatul cărții Ghidul Bunelor Maniere... Multe dintre regulile despre care vă va vorbi cartea Sylviei Anne-Châtelet sunt stabilite și cunoscute de când lumea. Le-ați știut cândva, dar, odată cu vârsta, ați început să le treceți cu vederea? Habar n-ați avut de ele până acum? Nici o problemă, autoarea volumului vi le va reaminti cu temei și răbdare, cu același temei și aceeași răbdare cu care, în caz că n-ați auzit de asemenea reguli, vă va convinge să le respectați. În jurul mesei; Alte invitații; În jurul corpului; Copii bine crescuți; În familie; La serviciu; Pe șosea (pe jos; pe bicicletă; în autobuz și în metrou; în taxi; în avion); În societate; Pe Internet; La grămada; Eleganța supremă (de zile mari); Superstițiile; Concluzii. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ghidul Bunelor Maniere?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ghidul Bunelor Maniere și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ghidul Bunelor Maniere scrisă de Sylvie-Anne Chatelet. Ghidul Bunelor Maniere a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ghidul Bunelor Maniere este editura NICULESCU - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NICULESCU aici. Cartea Ghidul Bunelor Maniere face parte din categoria Lifestyle. Este o carte ușor de citit, are doar 157 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ghidul Bunelor Maniere și, de asemenea, sperăm că autorul Sylvie-Anne Chatelet, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GHIDUL BUNELOR MANIERE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde