Rezumat Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase - Flavius-Iancu Motu - Flavius-Iancu Motu

Lucrarea Acțiunea în anularea actelor frauduloase își propune prezentarea unei instituții juridice de dreptul insolvenței, cu o utilitate practică deosebită pentru protecția drepturilor creditorilor.
Citește tot rezumatul cărții Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase - Flavius-Iancu Motu... Descrierea profilului juridic al acțiunii pentru anularea actelor frauduloase încheiate în perioada suspectă de către debitorul ajuns insolvent pornește de la originile acestei acțiuni în dreptul românesc, focalizându-se pe ultimele două acte normative care reglementează insolvența: Legea nr. 85/2006, care continua să-și producă efectele în procedurile de insolvență deschise sub imperiul său, și Legea nr. 85/2014, care vine să redefinească insolvență în plină criză economică. Cuprinzând numeroase exemple jurisprudențiale, precum și de elemente de drept comparat și de drept european, cartea realizează o analiză pragmatică a problemelor pe care le ridică în practică aplicarea dispozițiilor legale ce reglementează actele frauduloase anulabile, urmărind să fie un instrument util în primul rând practicienilor dreptului, dar și celor interesați la nivel teoretic de procedura insolvenței. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase - Flavius-Iancu Motu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase - Flavius-Iancu Motu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase - Flavius-Iancu Motu scrisă de Flavius-Iancu Motu. Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase - Flavius-Iancu Motu a apărut în anul Martie 201. O mulțime de cărți bune au apărut în anul Martie 201 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase - Flavius-Iancu Motu este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase - Flavius-Iancu Motu face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte rezonabil de groasă - are 210 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase - Flavius-Iancu Motu și, de asemenea, sperăm că autorul Flavius-Iancu Motu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ACTIUNEA IN ANULAREA ACTELOR FRAUDULOASE - FLAVIUS-IANCU MOTU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

1 secunde