Rezumat Postul. Spovedania. Impartasania - Laurentiu Dumitru

Veți afla din cartea de față, prin grija lui Laurențiu Dumitru, amfitrionul chemării la cunoaștere, o serie de conținuturi legate de Ortodoxie, de post și rugăciune, legate de viață în Hristos, așa cum s-a propovăduit și ni s-a dat spre propovăduire.
Citește tot rezumatul cărții Postul. Spovedania. Impartasania... Înainte de a se împărtăși cu Trupul și Sângele Mântuitorului Hristos creștinul ortodox rostește o rugăciune care începe astfel: „Cred Doamne și mărturisesc că Tu ești cu adevărat Fiul lui Dumnezeu Celui Viu...”. O intuiție liturgică a unui mare adevăr uman. Pentru a putea gusta din Dumnezeu nu este suficientă credință, ci și mărturisirea. Pentru a mărturisi e nevoie de cunoaștere, uneori așa, școlărească, limpede și simplă. Cartea aceasta, ajutor la împărtășire. Ca să reînvățăm nevoia cunoașterii pentru a mărturisi. Preot Constantin Necu

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Postul. Spovedania. Impartasania?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Postul. Spovedania. Impartasania și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Postul. Spovedania. Impartasania scrisă de Laurentiu Dumitru. Postul. Spovedania. Impartasania a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Postul. Spovedania. Impartasania este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Postul. Spovedania. Impartasania face parte din categoria Carte Ortodoxa. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Postul. Spovedania. Impartasania și, de asemenea, sperăm că autorul Laurentiu Dumitru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII POSTUL. SPOVEDANIA. IMPARTASANIA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde