Rezumat Politica Sinceritatii - Sorin Borza

„Și orice voi fi spus, aici ori aiurea, stă sub nădejdea sănătoasă ca în tăcerea care se lăsă pe urma cuvântului vă pot însoți între lucrurile simple care ne fac, zi după zi, să iubim viața.
Citește tot rezumatul cărții Politica Sinceritatii... După cum știți cuvintele puternice sunt puține. Ele nu pot fi zăbăvnicite în drumul lor și nici înhămate la carul patimilor trecătoare. Alături de oamenii care au înțeles bine acest lucru își deapănă trecerea faptele și istoria. Cuvintele nu sunt totdeauna de prisos, după cum ele n-au fost vreodată necesare. Căci nimic din ceea ce oamenii se înverșunează să caute nu locuiește (decât poate vremelnic) în cuvinte…” (Sorin Borza) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Politica Sinceritatii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Politica Sinceritatii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Politica Sinceritatii scrisă de Sorin Borza. Politica Sinceritatii a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Politica Sinceritatii este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Politica Sinceritatii face parte din categoria Filosofie Romaneasca. Este o carte ușor de citit, are doar 162 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Politica Sinceritatii și, de asemenea, sperăm că autorul Sorin Borza, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde