Rezumat Oina, Sportul Traditional Romanesc In Satul Teleormanean Crangu - Andrei Gr. Ursu

Desigur că pe această uriașă piață a cărții, invadată mai ales de pseudoliteratura, această modestă lucrare va trece poate neobservată. Dar este o aparență, căci, „apă trece, pietrele rămân”.
Citește tot rezumatul cărții Oina, Sportul Traditional Romanesc In Satul Teleormanean Crangu... Sper, totuși, ca această lucrare să fi e un îndemn pentru acei care dețin informații, materiale, consemnări în domeniul nostru de preocupări, adică al tradițiilor, jocurilor și sporturilor populare pentru a colabora la realizarea programului național „Rural Sport”. (Dumitru Buiac) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Oina, Sportul Traditional Romanesc In Satul Teleormanean Crangu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Oina, Sportul Traditional Romanesc In Satul Teleormanean Crangu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Oina, Sportul Traditional Romanesc In Satul Teleormanean Crangu scrisă de Andrei Gr. Ursu. Oina, Sportul Traditional Romanesc In Satul Teleormanean Crangu a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Oina, Sportul Traditional Romanesc In Satul Teleormanean Crangu este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Oina, Sportul Traditional Romanesc In Satul Teleormanean Crangu face parte din categoria Sport. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Oina, Sportul Traditional Romanesc In Satul Teleormanean Crangu și, de asemenea, sperăm că autorul Andrei Gr. Ursu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde