Rezumat Prospetimea clipei - Betty

În octombrie 2008... Betty s-a trezit la Realitate, acel vid vibrant în care personalitatea este absentă, unde nimic nu începe și nimic nu moare. S-a născut în Quebec, Canada, unde locuiește și în prezent.
Citește tot rezumatul cărții Prospetimea clipei... Betty nu are nicio metoda, nu preda și nu învață pe nimeni. Ea spune: „Nu-i nevoie de nicio căutare, Marea Întâlnire este mereu cu tine!”€ *** Același vis revenea din viața-n viață menținând astfel iluzia timpului. S˜i acum, iată, văd pentru prima oară! Tot ce văd înaintea ochilor este o oglindă imensă. Sunt eu peste tot. Visul nu există decât în timp și numai în timp. Trăiam viața cu încetinitorul, desfășurând mereu și mereu același fir înfășurat pe o bobină. Timpul nu folosea decât la a stoca acel univers artificial pe care îl inventasem, un vis de individualitate care se derula în capul meu, o lume ireală, fictivă. Îmi rumegam viața douăzeci și patru de ore pe zi. Eram deci moartă în timpul linear și nu-mi dădeam seama de asta. În visul meu de individualitate nu vedeam decât ce era deja mort. Eu, care eram atât de speriată de moarte, mă înșelasem amarnic! Moartea nu există, este un concept mental cu desăvârșire imaginar. Să-ți fie frică de moarte înseamnă să visezi! Eu sunt tot ceea ce este viu, necunoscut, imensă prospețime, inepuizabilă și incredibilă sursă de viață! Betty *** „Ființă umană nu se iluminează niciodată: doar încetează să mai viseze că există în chip de gândire individuală și se dizolvă în marele Tot. Viața este perfecțiunea însăși. Marea Bucurie e reîntoarcerea la sursă. Profundă și eterna recunoștință.” Betty

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Prospetimea clipei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Prospetimea clipei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Prospetimea clipei scrisă de Betty. Prospetimea clipei a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Prospetimea clipei este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Prospetimea clipei face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Prospetimea clipei și, de asemenea, sperăm că autorul Betty, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PROSPETIMEA CLIPEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde