Rezumat Crestem impreuna - Naomi Aldort

După cum aflăm încă din titlu, Creștem împreună. Libertate și bucurie în relația părinte-copil este, în egală măsură, o carte de educație parentală și de dezvoltare personală. Pornind de la premisa că părinții nu își doresc, în general, să recurgă la cuvinte aspre și pedepse, Creștem împreună oferă cele mai simple și explicite instrumente pentru a obține o comunicare calmă și blândă în relații familiale de respect reciproc.
Citește tot rezumatul cărții Crestem impreuna... În același timp, Creștem împreună este o carte profund transformatoare prin importanța pe care o acordă procesului de vindecare, atât de necesară unui număr foarte mare de părinți. De aceea, termenii cheie ai acestei cărți sunt acceptare și autoacceptare; conectare - atât cu emoțiile copiilor, cât și cu noi înșine și propriile emoții; și nevoia de control - asupra comportamentului și personalității copilului. SALVE, metoda de comunicare elaborată de Naomi Aldort în Creștem împreună, are la bază formulă comunicării nonviolente și oferă instrumente care ne vor ajuta, printre multe altele, să înțelegem mai bine comportamentul copilului, să îi fim alături când plânge sau are o criză de furie, să cultivăm cooperarea fără mijloace coercitive sau lupte de putere și, nu în ultimul rând, să ne acceptăm și să ne înțelegem mai bine propriile emoții. Astfel, Creștem împreună. Libertate și bucurie în relația părinte-copil este o carte care se adresează părinților ai căror copii intră în orice categorie de vârstă. Poveștile reale prin care autoarea își ilustrează recomandările și care amuză cititorul său îi stârnesc emoții puternice, aplecarea către metafora și poezie de care dă dovadă Naomi Aldort în scriitura ei caldă fac din Creștem împreună cea mai tandră carte de parentaj. Sanda Wat

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Crestem impreuna?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Crestem impreuna și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Crestem impreuna scrisă de Naomi Aldort. Crestem impreuna a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Crestem impreuna este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Crestem impreuna face parte din categoria Educatie Psihologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Crestem impreuna și, de asemenea, sperăm că autorul Naomi Aldort, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CRESTEM IMPREUNA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde