Rezumat Sfantul Efrem Cel Nou - -

Sfântul Efrem cel Nou, marele mucenic și făcător de minuni, cinstit de o mulțime de credincioși din întreaga lume, a fost ales de Dumnezeu pentru săvârșirea minunilor în vremurile noastre tulburi, pentru întărirea credinței și mângâierea creștinilor, după cum el însuși a mărturisit unei maici din Mănăstirea Bunei-Vestiri de la Nea Makri, Attica, Grecia, unde se află cinstitele sale moaște.
Citește tot rezumatul cărții Sfantul Efrem Cel Nou... Din 3 ianuarie 1950 – când Dumnezeu a rânduit aflarea sfintelor sale moaște și proslăvirea Sfântului – și până astăzi, Sfântul Efrem nu încetează să săvârșească nenumărate minuni și să se aplece asupra celor care pătimesc cumplit, asemenea lui, mistuiți de muceniciagroaznicelor boli care macină lumea contemporană. Și, în ciuda tuturor răutăților și nevredniciilor noastre, ne mângâie cu surâsul său dumnezeiesc, ne ia de mână, ne oblojește rănile și ne dă o nouă șansă, că, vindecați suflettește și trupește, dar și îndreptați și înnoiți întru Hristos, să pășim cu fermitate pe calea mântuirii.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sfantul Efrem Cel Nou?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sfantul Efrem Cel Nou și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sfantul Efrem Cel Nou scrisă de -. Sfantul Efrem Cel Nou a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sfantul Efrem Cel Nou este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Sfantul Efrem Cel Nou face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sfantul Efrem Cel Nou și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SFANTUL EFREM CEL NOU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde