Rezumat Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul De Biruinta - -

Cultul Sfântului Gheorghe a cunoscut o imensă trecere în toată lumea creștină, atât în Orient, cât și în Occident. Din veacul al V-lea, creștinii din Siria și Egipt au început să-i dedice biserici și mănăstiri.
Citește tot rezumatul cărții Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul De Biruinta... El a fost ales drept protector de unele țări, precum Georgia sau Marea Britanie. Mii de biserici l-au ales de patron, în toată lumea. Orice suflet creștin vede în el întruparea virtuților curajului, răbdării în necazuri și încrederii în ajutorul harului dumnezeiesc.   Dintre toți sfinții sărbătoriți în lumea creștină, puțini au ajuns la faima de care s-a bucurat și se bucură Sfântul Gheorghe la poporul nostru. În satele și orașele țării noastre, foarte multe biserici sunt ridicate în cinstea lui. Mulți oameni, bărbați și femei, îi poartă numele.   Cinstirea Sfântului Gheorghe este probată atât de deasă folosire a numelui său ca nume de botez, îndeosebi în lumea tradițională, cât și de locul pe care îl ocupă numărul de icoane care-l au drept personaj în ansamblul de reprezentări.   Creștinii se roagă Sfântului Gheorghe, ca unui izbăvitor al celor robiți, unui doctor al neputincioșilor, unui ajutător al conducătorilor, ca Purtătorului de Biruință .

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul De Biruinta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul De Biruinta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul De Biruinta scrisă de -. Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul De Biruinta a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul De Biruinta este editura METEOR PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura METEOR PRESS aici. Cartea Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul De Biruinta face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul De Biruinta și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SFANTUL MARE MUCENIC GHEORGHE PURTATORUL DE BIRUINTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde