Rezumat Umorul Lui Hasdeu - Barbu Lazareanu

Timp de mai bine de o jumătate de secol - din 1903 până în 1955 - Barbu Lăzăreanu a simțit o atracție deosebită față de personalitatea și opera lui B. P. Hasdeu. Textele din volumul de față - cam tot ce scris istoricul literar despre savant - alcătuiesc o însemnată tentativă de punere în valoare a tezaurului artistic, filolog și folclorist lăsat de marele înaintaș.
Citește tot rezumatul cărții Umorul Lui Hasdeu... Trecută întrucâtva cu vederea, contribuția lui Barbu Lăzăreanu ni se relevă drept un important ghid în opera învățatului s de descoperire a tainelor, adâncimilor și frumuseților ei. I. Oprișan Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Umorul Lui Hasdeu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Umorul Lui Hasdeu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Umorul Lui Hasdeu scrisă de Barbu Lazareanu. Umorul Lui Hasdeu a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Umorul Lui Hasdeu este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea Umorul Lui Hasdeu face parte din categoria Litere Critica Literara. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Umorul Lui Hasdeu și, de asemenea, sperăm că autorul Barbu Lazareanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII UMORUL LUI HASDEU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde