Rezumat Sarme si portocali - Delia Oltea Rusu

Mi s-a cerut o biografie, dar dacă citiți cartea veți avea parte de una. Mai bine vă spun pe scurt povestea cărții, care n-a fost carte de la început. Au fost zilele și nopțile mele, așa cum le-am trăit eu și-ai mei.
Citește tot rezumatul cărții Sarme si portocali... Printre sârme și portocali. A fost o perioadă în care aș fi vrut să uit unele întâmplări, apoi am înțeles că nu le voi putea șterge din amintire și că de fapt nici nu vreau. Le-am povestit, la început cu îndoială că cineva ar înțelege impactul pe care le-au avut pentru noi, apoi cu mirarea ca pe cineva interesează această poveste. M-au uimit reacțiile, am început să scormonesc în memorie și m-am trezit scriind ceva despre care n-am crezut că va fi o carte. Va fi, totuși, va avea coperți frumoase și câteva file din care, dacă le veți citi, veți ști că sârmele aveau ghimpi, iar portocalii erau plini de culoare și parfum. În carte apare familia mea și vreau să le mulțumesc pentru îngăduința de-a folosi amintirile lor în cuprinsul acestor pagini. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sarme si portocali?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sarme si portocali și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sarme si portocali scrisă de Delia Oltea Rusu. Sarme si portocali a apărut în anul aprilie 20. O mulțime de cărți bune au apărut în anul aprilie 20 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sarme si portocali este editura HERG BENET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERG BENET aici. Cartea Sarme si portocali face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte rezonabil de groasă - are 218 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sarme si portocali și, de asemenea, sperăm că autorul Delia Oltea Rusu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII SARME SI PORTOCALI PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie „Sârme și portocali” de Delia Oltea Rusu
Recenzie „Sârme și portocali” de Delia Oltea Rusu
publicată la 2015-12-04 17:00:32
recenzie scrisă de Arianna Suduc
Sarme si portocali - ebook
Sarme si portocali - ebook
publicată la 2015-12-03 23:30:48
recenzie scrisă de
Sarme si portocali
Sarme si portocali
publicată la 2015-12-03 23:30:12
recenzie scrisă de
1 secunde