Rezumat Lipesc si invat Cocosul - -

Dragi părinți, această carte cu autocolante este creată pentru cititorii cei mai mici. La vârsta de 1 an, micuțul dumneavoastră este gata să îndeplinească unele sarcini captivante, dar și amuzante, lipind autocolantele la locul potrivit.
Citește tot rezumatul cărții Lipesc si invat Cocosul... Activitățile propuse îl ajută pe copil să descopere lumea înconjurătoare și să-și dezvolte prin joc vorbirea, atenția, gândirea, motricitatea fină, abilitățile de coordonare a mișcărilor și capacitatea de a găsi soluții și a lua decizii. Micuțul va găsi pe paginile acestei cărți imagini foarte drăguțe, pe care le va completa cu autocolante colorate de diferite forme: cercuri, ovale, semicercuri, pătrate etc. Astfel, imaginile vor prinde viață! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lipesc si invat Cocosul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lipesc si invat Cocosul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lipesc si invat Cocosul scrisă de -. Lipesc si invat Cocosul a apărut în anul Aprilie 20. O mulțime de cărți bune au apărut în anul Aprilie 20 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Lipesc si invat Cocosul este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea Lipesc si invat Cocosul face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 12 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lipesc si invat Cocosul și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde