Rezumat Liturghii Pe Ceruri - Sora Ramona Faraian

Dedic această carte Maicii Domnului, tuturor celor care 11 mărturisesc pe Hristos, tuturor celor prigoniți pentru dreapta credință, tuturor celor cărora nu are cine să le șteargă lacrimile... lar celor cărora li s-a terminat răbdarea, le spun că abia acum începe lupta.
Citește tot rezumatul cărții Liturghii Pe Ceruri... De ce? Pentru că Dumnezeu îi iubește și îi vrea mântuiți. La umbra Crucii Să nu plângi, Doamne-n fața mea! Nu lacrima pe-obrajii mei, Sub ochii triști de rândunea Ce-au ruginit de ani prea grei. Să nu-Ți dai Duhu-n palma mea! Nu ÎI lovi de al ei pod. Orice-mi vei cere, voi lăsa, Voi traversa cu gând cu tot. Nu mă uita în al Tău trup, Sunt cui ce-n palmă s-a sfințit. În pumnul tău m-ai mângâiat și totuși, iar Te-am răstignit! În noaptea asta să nu plângi! Te rog, Te bucură cu mine. M-am răstignit și eu puțin, Dar cuiele sunt tot la Tine. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Liturghii Pe Ceruri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Liturghii Pe Ceruri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Liturghii Pe Ceruri scrisă de Sora Ramona Faraian. Editura la care s-a publicat cartea Liturghii Pe Ceruri este editura GAROFINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GAROFINA aici. Cartea Liturghii Pe Ceruri face parte din categoria Poezie. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Liturghii Pe Ceruri și, de asemenea, sperăm că autorul Sora Ramona Faraian, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde