Rezumat Dictionar tehnic german-roman, roman-german - H.G. Freeman, G. Glass

Dicționar tehnic german-roman, roman-german de H.G. Freeman și G. Glass cuprinde aproximativ 40 000 de cuvinte-titlu și expresii actuale din diverse domenii tehnice, precum asigurarea calității construcții, electrotehnică, electronică hidrotehnică, metalurgie, metrologie, telecomunicații etc.
Citește tot rezumatul cărții Dictionar tehnic german-roman, roman-german... Lucrarea de față este un instrument de lucru util, adresându-se vorbitorilor de limbă germană care lucrează în domeniul tehnic, traducătorilor de specialitate tuturor celor care se află la un nivel mediu sau avansat în învățarea acestei limbi. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dictionar tehnic german-roman, roman-german?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dictionar tehnic german-roman, roman-german și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dictionar tehnic german-roman, roman-german scrisă de H.G. Freeman, G. Glass. Dictionar tehnic german-roman, roman-german a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dictionar tehnic german-roman, roman-german este editura NICULESCU - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NICULESCU aici. Cartea Dictionar tehnic german-roman, roman-german face parte din categoria Germana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 440 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dictionar tehnic german-roman, roman-german și, de asemenea, sperăm că autorul H.G. Freeman, G. Glass, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DICTIONAR TEHNIC GERMAN-ROMAN, ROMAN-GERMAN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde