Rezumat Madame Bovary - Flaubert - Gustave Flaubert

În această nouă traducere a unuia dintre cele mai importante romane din istoria literaturii, în versiune integrală, redescoperim povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, un soț mediocru, amanți egoiști și prea multe iluzii romantice.
Citește tot rezumatul cărții Madame Bovary - Flaubert... De dincolo de povestea Emmei răzbate însă cea a provincialismului îngust, bigot și burghez înfierat la tot pasul de Gustave Flaubert, care pare a fi strecurat în fiecare frază o doză din arsenicul luat de eroina sa deziluzionată. Madame Bovary este o carte provocatoare, caustică, de o ironie fără drept de apel, pentru care autorul a fost de altfel acuzat de ultraj adus moralei publice, ajungând în fața tribunalului corecțional. „Stilistic, e proză care face ce-ar trebui să facă poezia. Femeia Emma Bovary n-a existat niciodată: romanul Madame Bovary n-are moarte. Cartea are viață mai lungă decât femeia.“ Vladimir Nabokov În această nouă traducere a unuia dintre cele mai importante romane din istoria literaturii, în versiune integrală, redescoperim povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, un soț mediocru, amanți egoiști și prea multe iluzii romantice. De dincolo de povestea Emmei răzbate însă cea a provincialismului îngust, bigot și burghez înfierat la tot pasul de Gustave Flaubert, care pare a fi strecurat în fiecare frază o doză din arsenicul luat de eroina sa deziluzionată. Madame Bovary este o carte provocatoare, caustică, de o ironie fără drept de apel, pentru care autorul a fost de altfel acuzat de ultraj adus moralei publice, ajungând în fața tribunalului corecțional.  „Stilistic, e proză care face ce-ar trebui să facă poezia. Femeia Emma Bovary n-a existat niciodată: romanul Madame Bovary n-are moarte. Cartea are viață mai lungă decât femeia.“ Vladimir Nabokov - See more at: http://www.editura-art.ro/carte/madame-bovary919#sthash.Bjrm59fG.dpuf In această nouă traducere a unuia dintre cele mai importante romane din istoria literaturii, în versiune integrală, redescoperim povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, un soț mediocru, amanți egoiști și prea multe iluzii romantice. De dincolo de povestea Emmei răzbate însă cea a provincialismului îngust, bigot și burghez înfierat la tot pasul de Gustave Flaubert, care pare a fi strecurat în fiecare frază o doză din arsenicul luat de eroina sa deziluzionată. Madame Bovary este o carte provocatoare, caustică, de o ironie fără drept de apel, pentru care autorul a fost de altfel acuzat de ultraj adus moralei publice, ajungând în fața tribunalului corecțional.  „Stilistic, e proză care face ce-ar trebui să facă poezia. Femeia Emma Bovary n-a existat niciodată: romanul Madame Bovary n-are moarte. Cartea are viață mai lungă decât femeia.“ Vladimir Nabokov - See more at: http://www.editura-art.ro/carte/madame-bovary919#sthash.Bjrm59fG.dpuf Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Madame Bovary - Flaubert?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Madame Bovary - Flaubert și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Madame Bovary - Flaubert scrisă de Gustave Flaubert. Madame Bovary - Flaubert a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Madame Bovary - Flaubert este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Madame Bovary - Flaubert face parte din categoria Literatura clasica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 450 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Madame Bovary - Flaubert și, de asemenea, sperăm că autorul Gustave Flaubert, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde