Rezumat Siguranta Si Protectia Locuintei - Adela Motykova

În zilele noastre, asigurarea locuințelor și a bunurilor reprezintă o problemă deosebit de importantă, din cauza creșterii frecvenței distrugerilor provocate de elementele nefavorabile ale naturii, dar și a infracțiunilor din ce în ce mai dese comise asupra căminelor.
Citește tot rezumatul cărții Siguranta Si Protectia Locuintei... Desigur, ușa de la intrare, ferestrele și balconul reprezintă elementele cele mai expuse pericolelor în cazul caselor, respectiv al apartamentelor situate la parter și la etajele inferioare ale blocurilor. În afară de protecția împotriva vizitatorilor nepoftiți, proprietarii locuințelor trebuie să se gândească și la protecția împotriva incendiilor, motiv pentru care locuința trebuie să fie dotată cu cel puțin un stingător de incendiu, dar detectoarele de fum, care atenționează asupra focului declanșat înainte să provoace pagube considerabile, conferă o siguranță mai mare. Această carte prezintă modalități de siguranță a locuințelor sub toate aspectele - împotriva infractorilor, a incendiilor, a inundațiilor, a cutremurelor, a trăsnetului - precizând în același timp care sunt elementele principale ale sistemelor de protecție în fiecare caz în parte. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Siguranta Si Protectia Locuintei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Siguranta Si Protectia Locuintei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Siguranta Si Protectia Locuintei scrisă de Adela Motykova. Siguranta Si Protectia Locuintei a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Siguranta Si Protectia Locuintei este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Siguranta Si Protectia Locuintei face parte din categoria Bricolaj. Este o carte ușor de citit, are doar 104 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Siguranta Si Protectia Locuintei și, de asemenea, sperăm că autorul Adela Motykova, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SIGURANTA SI PROTECTIA LOCUINTEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde