Rezumat Idei Creative 109 - Modele String Art Pe Carton Si Lemn - Inge Walz

V-ați gândit vreodată ce forme surprinzătoare s-ar putea alcătui din niște simple fire de brodat? Flori, lumânări, inimi, litere – aproape orice se poate reprezenta cu această tehnică. Se poate lucra în două moduri: fie se fac orificii cu acul pe o felicitare, fie se bat cuie pe un cadru de lemn și se unesc punctele cu fire de brodat.
Citește tot rezumatul cărții Idei Creative 109 - Modele String Art Pe Carton Si Lemn... În funcție de felul în care se orientează firele, se obțin forme diverse, imaginea obținută putându-se schimbă de la un moment la altul. În această carte veți găsi atât modele de broderie pe carton, cât și grafici mai complexe pe cadru de lemn. Veți găsi informații detaliate despre felul în care se copiază modelele de pe tipar, cum se confecționează un cadru de lemn, respectiv cum se brodează pe carton. După însușirea tehnicilor de lucru, încercați modelele din carte sau creați-vă propriile modele! Spor la lucru, cu bucurie! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei Creative 109 - Modele String Art Pe Carton Si Lemn?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei Creative 109 - Modele String Art Pe Carton Si Lemn și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei Creative 109 - Modele String Art Pe Carton Si Lemn scrisă de Inge Walz. Idei Creative 109 - Modele String Art Pe Carton Si Lemn a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei Creative 109 - Modele String Art Pe Carton Si Lemn este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei Creative 109 - Modele String Art Pe Carton Si Lemn face parte din categoria Bricolaj. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei Creative 109 - Modele String Art Pe Carton Si Lemn și, de asemenea, sperăm că autorul Inge Walz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 109 - MODELE STRING ART PE CARTON SI LEMN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde