Rezumat Cladiri In Acuarela - Balogh Istvan

A îmbina desenul cu acuarelă nu este doar un exercițiu practic, de măiestre artistică, ci și unul intelectual și imaginativ. Cartea profesorului dr. Balogh Istvan este un excelent ghid pentru a pătrunde în intervalul, deopotrivă precis și fantast, dintre acuarelă și desenul de arhitectură.
Citește tot rezumatul cărții Cladiri In Acuarela... Desenul de arhitectură însoțit și potențat de acuarelă formează un cuplu artistic subtil: desenul și culoarea în laviu nu se contopesc, ci doar se armonizează, ca perechile în ritmul dansului. Este meritul incontestabil al cărții profesorului Balogh Istvan de a surprinde pas cu pas acest dans vizual, în care se împletește rigoarea desenului cu prospețimea jucăușă a culorilor de apă, ambele lăsând să pătrundă lumina până în adâncul imaginii - pentru ca astfel să se transfigureze. Dr. Ramona Novicov - critic de artă Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cladiri In Acuarela?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cladiri In Acuarela și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cladiri In Acuarela scrisă de Balogh Istvan. Cladiri In Acuarela a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cladiri In Acuarela este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Cladiri In Acuarela face parte din categoria Desen Muzica Film Teatru. Este o carte ușor de citit, are doar 114 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cladiri In Acuarela și, de asemenea, sperăm că autorul Balogh Istvan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CLADIRI IN ACUARELA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde