Rezumat Idei Creative 111 - Figurine Din Carton Ondult - Andrea Wegener

Confecționarea figurinelor din carton ondulat constituie o activitate deosebit de creativă. Mai întâi se rulează cartonul, apoi se modelează în formele corespunzătoare și din acestea se asamblează figurina.
Citește tot rezumatul cărții Idei Creative 111 - Figurine Din Carton Ondult... Posibilitățile pe care le oferă această tehnică sunt nelimitate, depinde doar de propria noastră fantezie. Haideți să ne apucăm de lucru cu curaj și să confecționăm, pe lângă figurinele din această carte, și propriile noastre modele. Figurinele obținute pot deveni jucării sau decorațiuni interioare care să ne înveselească locuințele. Recomandăm acest volum grădinițelor și școlilor, deoarece materialele necesare se procură ușor, iar pe lângă dezvoltarea aptitudinilor manuale ale copiilor, rularea fâșiilor din carton ondulat le stimulează și imaginația. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei Creative 111 - Figurine Din Carton Ondult?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei Creative 111 - Figurine Din Carton Ondult și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei Creative 111 - Figurine Din Carton Ondult scrisă de Andrea Wegener. Idei Creative 111 - Figurine Din Carton Ondult a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei Creative 111 - Figurine Din Carton Ondult este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei Creative 111 - Figurine Din Carton Ondult face parte din categoria Bricolaj. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei Creative 111 - Figurine Din Carton Ondult și, de asemenea, sperăm că autorul Andrea Wegener, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 111 - FIGURINE DIN CARTON ONDULT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde