Rezumat Anamneza - Ana Sandulescu

Luisa, o adolescentă de șaptesprezece ani, se trezește pe un pat de spital, după o comă îndelungată. Însoțită de Jurnal − confident și prieten, totodată −, tânăra își proiectează o călătorie reminiscență prin universuri aparent disjuncte, construind un tablou haotic, fragmentar, unde aduna atacurile de panică, relația tensionată din trecutul părinților ei, bisexualitatea, fobia pentru apă sărată, amestecul de substanțe interzise în doze nerecomandate, iubirea pentru Sorin, legături eșuate, împreună cu dorința de a scrie și necesitatea cunoașterii de sine.
Citește tot rezumatul cărții Anamneza... Dar există oare un capăt al drumului? „Pe Ana am cunoscut-o la cursul meu de scriere creativă. E o cititoare pasionată și o căutătoare îndârjită, calități pentru un scriitor de cursă lungă. Scrisul ei este o combinație puternică de sensibilitate acidă, spirit de observație și abisalitate. De aici un roman neastâmpărat, fractal, nevrotic. Recomand.” (Dan Lungu)

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Anamneza?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Anamneza și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Anamneza scrisă de Ana Sandulescu. Anamneza a apărut în anul mai 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul mai 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Anamneza este editura HERG BENET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERG BENET aici. Cartea Anamneza face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte rezonabil de groasă - are 214 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Anamneza și, de asemenea, sperăm că autorul Ana Sandulescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII ANAMNEZA PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie „Anamneza” de Ana Săndulescu
Recenzie „Anamneza” de Ana Săndulescu
publicată la 2015-09-07 17:00:32
recenzie scrisă de Arianna Suduc
Recenzie „Anamneza” de Ana Săndulescu
Recenzie „Anamneza” de Ana Săndulescu
publicată la 2015-09-04 20:39:56
recenzie scrisă de
0 secunde