Rezumat Edith Stein: Arta De A Educa - Eric De Rus - Eric de Rus

Contrar aparențelor, dubla mișcare care este, într-un mod sugestiv și paradoxal, de educare și în același timp de rugăciune: „interiorizare” și „înălțare”. Reformulând în termenii augustinieni pe care Edith îi cunoștea atât de bine, este vorba, în materie de educație, de a conduce un tânăr spre intimior intimo meo și superior summo meo, care, simultan, îl numesc pe Dumnezeul viu și trasează drumul către o existență personală și liberă.
Citește tot rezumatul cărții Edith Stein: Arta De A Educa - Eric De Rus... Cartea lui Eric de Rus este și ea construită pe baza acestei duble mișcări: analiza actului educativ se înălță de la condițiile antropologice la condițiile teologice, dar în același timp, se interiorizează, invitând cititorul să treacă de la ordinea teologică la ordinea teologală, acolo unde ideile devin experiențe, iar gândurile rugăciuni . Contrar aparențelor, dubla mișcare care este, într-un mod sugestiv și paradoxal, de educare și în același timp de rugăciune: „interiorizare” și „înălțare”. Reformulând în termenii augustinieni pe care Edith îi cunoștea atât de bine, este vorba, în materie de educație, de a conduce un tânăr spre intimior intimo meo și superior summo meo, care, simultan, îl numesc pe Dumnezeul viu și trasează drumul către o existență personală și liberă. Cartea lui Eric de Rus este și ea construită pe baza acestei duble mișcări: analiza actului educativ se înălță de la condițiile antropologice la condițiile teologice, dar în același timp, se interiorizează, invitând cititorul să treacă de la ordinea teologică la ordinea teologală, acolo unde ideile devin experiențe, iar gândurile rugăciuni - See more at: http://www.librariabizantina.ro/edith-stein-arta-de-a-educă-antropologie-educatie-viata-spirituala.html#sthash.ajgQlHu6.dpuf Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Edith Stein: Arta De A Educa - Eric De Rus?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Edith Stein: Arta De A Educa - Eric De Rus și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Edith Stein: Arta De A Educa - Eric De Rus scrisă de Eric de Rus. Edith Stein: Arta De A Educa - Eric De Rus a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Edith Stein: Arta De A Educa - Eric De Rus este editura SPANDUGINO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SPANDUGINO aici. Cartea Edith Stein: Arta De A Educa - Eric De Rus face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 339 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Edith Stein: Arta De A Educa - Eric De Rus și, de asemenea, sperăm că autorul Eric de Rus, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde