Rezumat Iazuri De Gradina - Planificare, Constructie Si Intretinere - Ulrich E. Stempel

Pornind de la faptul că iazurile amenajate în propriile noastre grădini reprezintă adevărate oaze de relaxare, dar fiind benefice și din punct de vedere ecologic, această carte descrie modul profesionist de planificare și construcție a unui iaz, precum și sugestii pentru întreținerea acestuia.
Citește tot rezumatul cărții Iazuri De Gradina - Planificare, Constructie Si Intretinere... Cei care s-au decis să-și amenajeze un iaz sunt îndrumați, pas cu pas, cum să aleagă locul ideal pentru amplasarea acestuia, care sunt dimensiunile sale adecvate astfel încât să se integreze armonios în peisajul grădinii, care sunt materialele de construcție cele mai potrivite pentru tipul de iaz ales, cum să se asigure iluminarea iazului pe timp de noapte, care sunt animalele și plantele cele mai indicate pentru popularea iazului. Nu lipsesc, desigur, sfaturile pentru întreținerea iazului în fiecare sezon. Urmând sugestiile oferite în această carte, iubitorii iazurilor de grădină se vor bucura, cu siguranță, de relaxarea și frumusețea oferite de investiția lor, care va constitui punctul de atracție al grădinii. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iazuri De Gradina - Planificare, Constructie Si Intretinere?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iazuri De Gradina - Planificare, Constructie Si Intretinere și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iazuri De Gradina - Planificare, Constructie Si Intretinere scrisă de Ulrich E. Stempel. Iazuri De Gradina - Planificare, Constructie Si Intretinere a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iazuri De Gradina - Planificare, Constructie Si Intretinere este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Iazuri De Gradina - Planificare, Constructie Si Intretinere face parte din categoria Bricolaj. Este o carte ușor de citit, are doar 116 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iazuri De Gradina - Planificare, Constructie Si Intretinere și, de asemenea, sperăm că autorul Ulrich E. Stempel, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IAZURI DE GRADINA - PLANIFICARE, CONSTRUCTIE SI INTRETINERE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde