Rezumat Pivnite De Vinuri - Janky FerenC-Kerey Csilla - Janky Ferenc-Kerey Csilla

Despre vie și vin s-au scris mai multe cărți, dar despre crame și pivnițe s-au scris foarte puține. Crama și pivnița asigură mediul adecvat pentru transformarea strugurilor în vin, pentru măturarea și învechirea acestuia, etape esențiale care determină calitatea și integritatea vinului.
Citește tot rezumatul cărții Pivnite De Vinuri - Janky FerenC-Kerey Csilla... Cartea de față analizează în detaliu, din punct de vedere constructiv, materialele și soluțiile aplicate de-a lungul timpului în construirea pivnițelor de vinuri, cititorul putând să conștientizeze, prin lectura acestei cărți, lungul drum parcurs de la călcarea strugurilor - procedeu cunoscut încă din antichitate - până la complexele vinicole moderne din prezent. Pivnițe de vinuri se adresează tuturor celor care doresc să cunoască vinul în toată complexitatea lui, producătorilor de vin, dar și studenților și cadrelor didactice care studiază acest domeniu, cartea constituind un îndrumar util pentru cei care intenționează să-și construiască o cramă sau o pivniță de vinuri ori doresc să modernizeze asemenea spații. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pivnite De Vinuri - Janky FerenC-Kerey Csilla?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pivnite De Vinuri - Janky FerenC-Kerey Csilla și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pivnite De Vinuri - Janky FerenC-Kerey Csilla scrisă de Janky Ferenc-Kerey Csilla. Pivnite De Vinuri - Janky FerenC-Kerey Csilla a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pivnite De Vinuri - Janky FerenC-Kerey Csilla este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Pivnite De Vinuri - Janky FerenC-Kerey Csilla face parte din categoria Bricolaj. Este o carte ușor de citit, are doar 100 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pivnite De Vinuri - Janky FerenC-Kerey Csilla și, de asemenea, sperăm că autorul Janky Ferenc-Kerey Csilla, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PIVNITE DE VINURI - JANKY FERENC-KEREY CSILLA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde