Rezumat Plansul lui Nietzsche - Irvin D. Yalom

Irvin D. Yalom s-a născut în 1931, în Washington, într-o familie de emigranți ruși. Deși fascinat de literatură și de avatarurile naturii umane, alege o carieră medicală, la presiunile familiei, singura concesie pe care o face vocației sale umaniste fiind specializarea în psihiatrie.
Citește tot rezumatul cărții Plansul lui Nietzsche... Devine un eminent psihoterapeut, publicând numeroase lucrări de specialitate. Debutul său ca prozator, în 1990, cu romanul Plânsul lui Nietzsche suscită entuziasmul publicului și al criticii. Friedrich Nietzsche, filozoful care a marcat Europa modernă, un medic tânăr numit Sigmund Freud, Joseph Breuer, mentorul lui Freud și unul dintre întemeietorii psihoterapiei, și Lou Andreas-Salome, muza capricioasă a lui Nietzsche, sunt protagoniștii acestui roman îndrăzneț, împletind adevărul istoric și ficțiunea în atmosfera Vienei fin de siecle. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Plansul lui Nietzsche?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Plansul lui Nietzsche și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Plansul lui Nietzsche scrisă de Irvin D. Yalom. Plansul lui Nietzsche a apărut în anul 2006. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2006 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Plansul lui Nietzsche este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Plansul lui Nietzsche face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Plansul lui Nietzsche și, de asemenea, sperăm că autorul Irvin D. Yalom, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PLANSUL LUI NIETZSCHE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde