Rezumat Ucenic La Oameni Nevoitori - Arhimandrit Grigorie

L-am întrebat cum se roagă atunci când își împlinește canonul. „La început fac metanii până obosesc. După aceea parcurg șiragul mătăniilor de trei ori zicând rugăciunea vameșului, de trei ori cu mărturisirea tâlharului, după aceea câte un șirag cu Rugăciunea lui Iisus, cu rugăciuni către Preasfântă, către Teologul și către Cuviosul Hristodul și după aceea mă rog cât mă țin puterile.
Citește tot rezumatul cărții Ucenic La Oameni Nevoitori... Am auzit de la bătrânul Macarie că în afară de rugăciune mai există și o altă stare, atunci când rugăciunea încetează și mintea se cufundă în altă trăire. Nu am reușit niciodată acest lucru, însă nu mă îndoiesc de această stare, pentru că văd în mine, pe măsură ce continui să mă rog, o deschidere către ceva dumnezeiesc, pe care însă nu pot să ți-o descriu”. Arhimandrit Grigorie, Starețul Mănăstirii Dohiariu L-am întrebat cum se roagă atunci când își împlinește canonul.  „La început fac metanii până obosesc. După aceea parcurg șiragul mătăniilor de trei ori zicând rugăciunea vameșului, de trei ori cu mărturisirea tâlharului, după aceea câte un șirag cu Rugăciunea lui Iisus, cu rugăciuni către Preasfântă, către Teologul și către Cuviosul Hristodul și după aceea mă rog cât mă țin puterile. Am auzit de la bătrânul Macarie că în afară de rugăciune mai există și o altă stare, atunci când rugăciunea încetează și mintea se cufundă în altă trăire. Nu am reușit niciodată acest lucru, însă nu mă îndoiesc de această stare, pentru că văd în mine, pe măsură ce continui să mă rog, o deschidere către ceva dumnezeiesc, pe care însă nu pot să ți-o descriu”. Arhimandrit Grigorie, Starețul Mănăstirii Dohiariu - See more at: http://www.librariabizantina.ro/ucenic-la-oameni-nevoitori.html#sthash.dTnVrQ4Z.dpuf Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ucenic La Oameni Nevoitori?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ucenic La Oameni Nevoitori și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ucenic La Oameni Nevoitori scrisă de Arhimandrit Grigorie. Ucenic La Oameni Nevoitori a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Ucenic La Oameni Nevoitori este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Ucenic La Oameni Nevoitori este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Ucenic La Oameni Nevoitori face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 374 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ucenic La Oameni Nevoitori și, de asemenea, sperăm că autorul Arhimandrit Grigorie, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII UCENIC LA OAMENI NEVOITORI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde