Rezumat O viata fara droguri - Aletha Solter

Tot mai mulți adolescenți ajung să consume substanțe nocive, așa că părinții se preocupă din timp să își știe copiii pe un curs al vieții fără droguri. Cartea de față vă ajuta să vă pregătiți copiii să depășească tot felul de tentații și să facă față situațiilor riscante ce le apar în cale.
Citește tot rezumatul cărții O viata fara droguri... De asemenea, lucrarea are o abordare inovatoare în ceea ce privește implicarea părinților: se concentrează pe măsurile preventive care pot fi urmate în toate etapele și la toate vârstele din viața copilului. Oferind instrumente simple, ușor de folosit pentru a pune bazele unei fundații solide pentru ca toți copiii să poată spune „€žnu” drogurilor, cele 100 de recomandări sunt organizate în funcție de grupa de vârstă - de la vârsta preșcolară până la vârsta adultă. Un ghid esențial, practic și cuprinzător de educație parentală, O viață fără droguri vă va indica cum puteți să vă ajutați copiii:   • să se simtă bine cu ei înșiși astfel încât să nu apeleze la mijloace artificiale de obținere a plăcerii; • să facă față stresului astfel încât să nu apeleze la droguri pentru a se relaxa; • să își respecte corpul astfel încât să respingă orice substanțe nocive; • să mențină legături strânse cu familia astfel încât să nu simtă nevoia disperată de a fi acceptați într-un grup; • să își asume riscuri sănătoase astfel încât să nu își asume riscuri periculoase

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O viata fara droguri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O viata fara droguri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O viata fara droguri scrisă de Aletha Solter. O viata fara droguri a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea O viata fara droguri este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea O viata fara droguri face parte din categoria Educatie Psihologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O viata fara droguri și, de asemenea, sperăm că autorul Aletha Solter, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O VIATA FARA DROGURI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde