Rezumat Templierii, Legende Si Istorie - Thierry Leroy

Făcând distincția între faptele istorice demonstrate și imaginația debordantă a unor autori prea puțin preocupați de exactitate, Thierry Leroy revine asupra zvonurilor și credințelor care învăluie Ordinul Templierilor, face o trecere în revistă a principalelor date, îi stabilește originea și îi apreciază influența.
Citește tot rezumatul cărții Templierii, Legende Si Istorie... Cu rigoare și claritate, autorul reface astfel veritabila epopee a acestor celebri Cavaleri ai lui Cristos. Templierii – Legende și istorie este o lucrare aproape științifică, bine documentată folosind un stil concis, conține ilustrații reprezentative care susțin informațiile, iar condițiile tipografice sunt deosebite. Thierry Leroy este profesor și, în prezent, pregătește o teză despre primele așezări templiere din Franța. El a creat muzeul Hugues de Payns (Aube), fondatorul Ordinului Templierilor.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Templierii, Legende Si Istorie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Templierii, Legende Si Istorie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Templierii, Legende Si Istorie scrisă de Thierry Leroy. Templierii, Legende Si Istorie a apărut în anul 2008. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2008 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Templierii, Legende Si Istorie este editura EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA aici. Cartea Templierii, Legende Si Istorie face parte din categoria Istorie Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Templierii, Legende Si Istorie și, de asemenea, sperăm că autorul Thierry Leroy, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TEMPLIERII, LEGENDE SI ISTORIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde