Rezumat Italiana pentru incepatori + CD. Pons - Anne Braun, Marina Ferdeghini, Paola Niggi

Într-o notă distractiv și motivantă, manualul propune o inițiere în limba italiană în zece lecții-episoade ale unei povestiri antrenante - a cărei eroi, Claudia și Ștefano, par a fi doi actori aflați la începutul poveștii la filmări, într-un parc, pentru că deznodământul micilor lor peripeții de la filmare să ni-i arate a fi doar staruri de cinema din visului unuia dintre ei -, asigurând o învățare sigură și rapidă și, înainte de orice, mijlocînd contactul cu italiana vorbită.
Citește tot rezumatul cărții Italiana pentru incepatori + CD. Pons... Asigurând exersarea lexicului util unei viitoare călătorii în Italia, împărtășind o mulțime de lucruri folositoare și amuzante despre această țară, lucrarea nu uita însă cele mai importante noțiuni de gramatică, inserate în structura recurentă a lecțiilor (două-trei capitole de "învățare a limbii"; un capitol de "exerciții: folosind CD-ul" și "verificați-vă cunoștințele"). Cursul oferă în final o sinteză a noțiunilor de gramatică, un vocabular italian-roman (adunând toate cuvintele din manual), o traducere a tuturor dialogurilor și cheia exercițiilor. Cd-ul audio reproduce dialogurile volumului, câte un vocabular minimal (cuvinte sau expresii în română și în italiană, cu timpi dedicați exersării pronunției de către cursant). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Italiana pentru incepatori + CD. Pons?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Italiana pentru incepatori + CD. Pons și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Italiana pentru incepatori + CD. Pons scrisă de Anne Braun, Marina Ferdeghini, Paola Niggi. Italiana pentru incepatori + CD. Pons a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Italiana pentru incepatori + CD. Pons este editura NICULESCU - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NICULESCU aici. Cartea Italiana pentru incepatori + CD. Pons face parte din categoria Italiana. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Italiana pentru incepatori + CD. Pons și, de asemenea, sperăm că autorul Anne Braun, Marina Ferdeghini, Paola Niggi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ITALIANA PENTRU INCEPATORI + CD. PONS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde