Rezumat Regii timpului Vol. 2. Eroare - Laura Nureldin

Cartea a doua a seriei „Regii timpului” De-acum, naveta între America prezentului și Persia antică a devenit rutina pentru Mora, profesoara de dicție ajunsă, dintr-o întâmplare, soția regelui Xerxes.
Citește tot rezumatul cărții Regii timpului Vol. 2. Eroare... Asta până când o cădere de tensiune în laboratorul lui Alex da peste cap mașina timpului și o trimite în Louisiană de dinaintea Războiului Civil. Acolo, Mora găsește o lume veselă și colorată, o familie care ascunde un secret inexplicabil ,dar și posibilitatea unei noi iubiri. Există vreo conexiune între toate acestea? Sunt simple coincidențe, erori de sistem sau felul Universului de a pune lucrurile în ordine? „Dacă și când îi este menit să lovească, fulgerul o va face. Nu putem decide noi când, cum, sau unde. Se spune că niciodată nu lovește de două ori în același loc. Poate că nu-i adevărat; dar poate că e. Există o singură cale de a afla: trăind.” „Pentru cei care stăteați cu sufletul la gura să aflați ce a mai făcut Mora, simpatică și explozivă eroină a Laurei Nureldin, iată că urmărea poveștii vă oferă din plin satisfacția unor noi aventuri, la fel de palpitante. Caracteristicile esențiale ale scrisului Laurei sunt naturalețea, cursivitatea, umorul, felul în care știe să te țină ca pe ace pagina după pagină. Personajele ei te plimba prin perioade care mai de care mai diferite din istorie, dar sunt atât de carismatice încât reușesc să te facă să te simți că la tine acasă. În ce privește poveștile de dragoste (da, căci acum deja sunt mai multe!) creionate în Regii timpului, ele te fascinează tocmai prin firescul lor, prin lipsa idealizării. De fapt, aventurile Morei ar putea fi ale oricui. Chiar și ale tale, dacă ai un pic de noroc. Și o mașină a timpului, fie ea și defecta.” - (Cristina Nemerovschi) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Regii timpului Vol. 2. Eroare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Regii timpului Vol. 2. Eroare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Regii timpului Vol. 2. Eroare scrisă de Laura Nureldin. Regii timpului Vol. 2. Eroare a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Regii timpului Vol. 2. Eroare este editura HERG BENET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERG BENET aici. Cartea Regii timpului Vol. 2. Eroare face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 208 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Regii timpului Vol. 2. Eroare și, de asemenea, sperăm că autorul Laura Nureldin, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde